COFFEE FRIDAY here we come..!!

Das Coffeelab-Team freut sich, dass wir während des Coffee Fridays die Spezialitäten Rösterei Zermatt Kaffee Rösterei als Gast bei uns begrüssen dürfen.

Hier eine kleine Info über unseren Gaströster, um Euch bereits ein wenig “gluschtig” zu machen.

Kaffee mit “Michelin Sternen”

Die Zermatt Kaffee Rösterei wurde 2016 von Mariàn Podola gegründet.

Mariàn arbeitete 15 Jahre lang in der Sterne-Gastronomie und wurde unter Spitzenköchen wie Gordon Ramsay und Jason Atherton ausgebildet. Die letzten drei Jahre hat sich Marian komplett seiner Passion und dem erweitern seines Kaffewissens verschrieben. Für die stetige Weiterentwicklung als Röster nimmt er aktiv an nationalen wie auch an internationalen Weiterbildungen teil.

I love my job and what I do. For second half of my professional cooking carrier my goal was to make dinners excited and evoke emotions over a dining table having to share fantastic flavour variations with friends and family. I believe in a right setting you can evoke same emotions over a brew bar where you get people drinking various single origins and blends served by knowledgeable and passionate people.”

Sein Wissen über Kaffee und seine Begeisterung für die professionelle Gastronomie möchte er nun in den schönen Schweizer Alpen anwenden und weitergeben.

COFFEE WITH “MICHELIN ROOTS” 

Zermatt Kaffee Rösterei has been founded by Marián Podola who is a 35-year-old hospitality professional trained under Michelin star chefs like Gordon Ramsay and Jason Atherton.  He has devoted 15 years of his life to cooking. In the course of the last three years, Marián has put himself through SCA education in Roasting and Brewing. He successfully passed Barista, Brewing and Roasting training courses recognised by the Speciality Coffee Association of Europe.

I love my job and what I do. For second half of my professional cooking carrier my goal was to make dinners excited and evoke emotions over a dining table having to share fantastic flavour variations with friends and family. I believe in a right setting you can evoke same emotions over a brew bar where you get people drinking various single origins and blends served by knowledgeable and passionate people.”

Marián is now bringing his coffee knowledge and passion to the Swiss Alps with a chef approach in mind.

09.03.2018 von 13:00 – 17:00

Kaufleuten, Zürich

Pelikanplatz, 8001 Zürich